Wie
zijn wij

VSB Containers & Recycling is een jong, dynamisch bedrijf met oog voor het milieu. Afvalstromen beheren is ons vak. We hebben de beschikking over een groot aanbod containers in 3  verschillende inhoudsmaten: 2½ - 6 - 10.

Onze huurprijzen zijn zeer scherp. Zo huur je al een puincontainer  v.a. € 139,00. Inclusief 4 weken huur, gratis geplaatst en opgehaald en verwerking van het afval.

Wij kennen de weg van recycling en werken samen met transporteurs in heel Nederland. Vandaar dat wij zelfs in de uithoeken van Nederland snel en scherp geprijsd een container kunnen leveren.

Particulieren huren bij ons eenvoudig, in 3 stappen, en voordelig een container. Zo wordt elke klus interessant en is afval geen obstakel meer.

 

Containers huren
zakelijk

Zakelijke relaties zijn zeer enthousiast over onze inzet en onze ervaring in afvalverwerking van inmiddels 25 jaar. Dit komt goed van pas bij het leveren van producten en het verwerken van afval in (grotere) bedrijfsmatige processen.

Naast de beschikbare containers voor de afvalstromen die je op onze website aantreft, kunnen wij ook iets voor je betekenen betreffende de volgende afvalstromen:

  • Glas
  • Papier/karton
  • Grond
  • Dakleer
  • Gips/gasbeton
  • Metalen
  • Afvoer gevaarlijk afval

Wij adviseren je vrijblijvend over een milieuvriendelijke en kostenbesparende afvalverwerking. Wil je meer informatie over een zakelijke samenwerking, dan horen wij graag van je.

team VSB Container & Recycling

Leo, Els en Kelly

In onze webshop reken je veilig af met Ideal via je eigen bank.

In onze webshop kun je een account aanmaken met inloggegevens van social media. Hoe werkt dit?

VSB
Containers & Recycling

Kokmeeuw 27
5221 GS  's-Hertogenbosch

T 073 - 644 33 11
E info@vsbcontainers.nl

Telefonisch bereikbaar van
maandag t/m zaterdag 08.00 - 20.00 uur

KvK inschrijving 86113658

Inloggen met inloggegevens van social media

Bijna iedereen gebruikt wel een vorm van social media. En veel mensen vinden het vervelend om steeds meer inloggegevens te moeten bewaren. Daarom kun je bij ons een account aanmaken met dezelfde inloggegevens als op Google, Facebook of LinkedIn.

Hoe werkt dit?

Stap 1. Je klikt rechts bovenaan op registreer / inloggen.

Stap 2. Je klikt op één van de social media logootjes (Google, Facebook, LinkedIn).

Stap 3. Er wordt (eenmalig) om toestemming gevraagd om gebruik te mogen maken van jouw inloggegevens.

Stap 4. Na goedkeuring is de basis van jouw account afgerond, je hoeft alleen nog maar de gegevens in te vullen die wij nodig hebben om bestellingen bij jou te kunnen leveren (naam, telefoonnummer, e-mailadres, adres).

De volgende keer dat je onze website bezoekt hoef je alleen nog maar in te loggen door op het juiste logootje te klikken. Wel zo handig!

Er worden geen persoonlijke gegevens verstrekt aan de andere organisaties.
Jouw persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons, zo worden deze bijvoorbeeld altijd versleuteld verstuurd over het internet.

Vragen? Neem contact op