Privacyverklaring

VSB Containers & Recycling, gevestigd aan Kokmeeuw 27 5221 GS  's-Hertogenbosch, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
https://www.vsbcontainers.nl
Kokmeeuw 27 5221 GS  's-Hertogenbosch

Telefoonnummer 073 - 644 33 11

Leo Verstraeten is de Functionaris Gegevensbescherming van VSB Containers & Recycling. Hij is te bereiken via info@vsbcontainers.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

VSB Containers & Recycling verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • NAW-gegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken


Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@vsbcontainers.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

VSB Containers & Recycling verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afleveren van producten / diensten aan huis
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te 
kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

Geautomatiseerde besluitvorming

VSB Containers & Recycling neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van VSB Containers & Recycling) tussen zit.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

VSB Containers & Recycling bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

VSB Containers & Recycling verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. VSB Containers & Recycling blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken


VSB Containers & Recycling gebruikt alleen technische en functionele cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven.

Recht op inzage, correcties of verwijdering

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door VSB Containers & Recycling en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@vsbcontainers.nl. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

VSB Containers & Recycling wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit- persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen


VSB Containers & Recycling neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Zo worden bijvoorbeeld alle persoonlijke gegevens, ontvangen via onze website, door middel van een beveiligde, versleutelde verbinding over het internet verzonden. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@vsbcontainers.nl

In onze webshop reken je veilig af met Ideal via je eigen bank.

In onze webshop kun je een account aanmaken met inloggegevens van social media. Hoe werkt dit?

© 2017 VSB Containers & Recycling - BTW 148026679B02 - KvK 17221761 - Privacyverklaring - Algemene voorwaarden -

webshop door JvR online

Inloggen met inloggegevens van social media

Bijna iedereen gebruikt wel een vorm van social media. En veel mensen vinden het vervelend om steeds meer inloggegevens te moeten bewaren. Daarom kun je bij ons een account aanmaken met dezelfde inloggegevens als op Google, Facebook of LinkedIn.

Hoe werkt dit?

Stap 1. Je klikt rechts bovenaan op registreer / inloggen.

Stap 2. Je klikt op één van de social media logootjes (Google, Facebook, LinkedIn).

Stap 3. Er wordt (eenmalig) om toestemming gevraagd om gebruik te mogen maken van jouw inloggegevens.

Stap 4. Na goedkeuring is de basis van jouw account afgerond, je hoeft alleen nog maar de gegevens in te vullen die wij nodig hebben om bestellingen bij jou te kunnen leveren (naam, telefoonnummer, e-mailadres, adres).

De volgende keer dat je onze website bezoekt hoef je alleen nog maar in te loggen door op het juiste logootje te klikken. Wel zo handig!

Er worden geen persoonlijke gegevens verstrekt aan de andere organisaties.
Jouw persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons, zo worden deze bijvoorbeeld altijd versleuteld verstuurd over het internet.